Alıntı:
Üstad Latife mi yaptınız, iltifat mı bilmiyorum ama. Israrcı olmamın tek sebebi programlarınızın gönül rahatlığı ile kullanılabilir olması ve programınıza güven duymamdı. İnşallah sayfa sayıları tarafımdan bir daha arttırılmaz. Söz veriyorum.
Sayın istiklal ben ciddi söylüyorum. Keşke tüm üyelerimiz böyle ciddi konularda taleplerde bulunsa. Ben ne latife yapmak için ne de iltifat etmek için yazmadım bu sözleri. Samimi olarak söylüyorum. Bu konuyu siz başlattığınız için söyledim. ve de önemli bir konu. Forumda sayfalarımızın artması bir forum sayfasının en fazla arzu ettiği şeydir. Google da "Kişi Borcu " aramalarında bizim sayfamız 1.410.000 sonuç içerisinde dikkatini çektimi bilmem ilk sırada çıkıyor. Bu senin sayende oldu. Bir konuya ne kadar çok yorum yapılırsa o kadar fazla ilgi gördüğü anlamına gelir. Böylece sitemizin sıraladaki değeri yükselir. Daha çok ziyaretçi gelir, daha çok reklamlara tıklanır v.s. Düşündüğünüzün tam aksine, keşke tüm yazılarımıza cevap yada yorum yazsan. Hatta teşekkür yazman bile yararlı olur. Kırılmanıza neden olacak bir şey yazdıysam ben özür dilerim.