İntibaktan anlayan olmayınca Artık bu işi çözmek sana düştü ank0673. bu konuyu artık sen bir sonuca bağlarsın. Evet intibak konusuna kimse girmez. İstenilen bilgiler tam verilmezse hata yaparsınız. Ben size bir cevap verecektim ama hatta terfi tarihlerinizi çıkardım şöyle.

ama Askerlik borçlanması yaptığınız tarihi yazmamışsınız. bu durumda maaş yönünden olmamakla birlikte emeklilik yönünden terfi tarihlerin değişir. yani emekli D/K borçlanma yaptığın tarihte 18 ay ileri gider. Bir de yüz yüze soru cevapla istenilen bilgiler tam olarak alınmayınca hata yapmak çok kolay. netice itibariyle 31.05.2010 tarihinde maaş yönünden 5/2 olman emekli yönünden 5/3 olnan gerekir. 6 ay sonrada artan kıdeminizden dolayı emekli dereceniz 4/1 olur.
Burada şunu da belirtmekte yarar var. Kimsenin sizin sorduğunuz soruya cevap vermek zorunluluğu yok. İsteyen cevap verir isyeven okur geçer, istayen yazdığınız yazının yüzüne bakmaz. İlla cevap almak için tahrik edici yazılar yazmanız doğru değil. Başkalarına da örnek olması açısından bu konuda daha dikkatli olalım lütfen.