Userform oluşturup accesse bağlantıyı sağladım.Forumdaki örneklerin çok faydası oldu(Teşekkürler).Ama excel'den access'e veri yollayıp tabloya kaydetmek istediğimde hata veriyor. HATA: Run-time error '3251': Geçerli kayıt dizisi güncellemeyi desteklemiyor.Bu sağlayıcının veya seçili kilit türünün bir sınırlandırılması olabilir.
Kullandığım Kod:
Private Sub CommandButton1_Click()
Set RS = CreateObject("ADODB.recordset") strSQL = "SELECT * FROM [mytable]" RS.Open strSQL, adoCN, 1, 3
RS.AddNew RS("ilk") = TextBox3 RS("son") = TextBox4 RS("hedef") = TextBox5 RS("sure") = TextBox6 RS("destek") = TextBox1 RS("tel") = TextBox2
RS.Update TextBox1 = Empty TextBox2 = Empty TextBox3 = Empty TextBox4 = Empty TextBox5 = Empty TextBox6 = Empty End Sub
On Error Resume Next diyerek yaptığımda hatayı vermiyor ama tabloya veriyi kaydetmiyor.Yardımcı olabilirseniz sevinirim.Dosyayı yüklemedim; oldukça büyük ama örneksiz olmaz derseniz kırpıp koyarım.Bu arada tablo 6 alandan değil 12 alandan oluşuyor.Burası girdi verisi;çıkış olduğunda ayrı userformla doldurmayı düşünüyordum kaydı yapabilseydim...
|