Türkçe Excel Destek ve Bilgi Paylaşım Platformu     

Oturum Aç |  Kayıt Ol

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 3 ileti ] 

01 Tem 2010, 23:55

En çok indirilenler
Site Admin
Kullanıcı avatarı

En Çok İndirilen Excel Uygulamaları (Programlar)

Arkadaşlar merhaba.
Sitede konular arttıkça ben bile eradığımı bulamıyorum bazen. Bu bölümde şunu yapmak istiyorum; en çok indirilen excel çalışmalarını bu sayfada toplayıp buradan indirme linki vereyim istiyorum. Bilmem siz de benim bu konudaki görüşümü destekliyormusunuz. Bunu bu bölüme olan ilgiden anlayacağız nasip olursa. Alt alta uygulamaları aıralayıp karşılarına da kısa açıklamalar yapmak istiyorum. Şunu açıkça belirtmek isterim. Burda sunulan çalışmalar tamamen ExcelTurk yapımıdır. Ama arkadaşlarımız başka sitelerde sunulan ve üyelerimizle paylaşmak istedikleri çalışmaları gönderirlerse onları da seve seve sizlerle paylaşırız.

Üye ol yüklediğin dosyalar indirildikçe para kazan.

Başa Dön Sayfa başı
 Profile bak  

02 Tem 2010, 00:40

Re: En çok indirilen excel uygulamaları
Seviye 3
Kullanıcı avatarı

Kasım Abi;

En çok indirilen excel uygulamaları başlığı altında bölüm bölüm yapmanız nasıl olur ?
Örnek Say2000i uygulamaları (Özellikle benim için :oops: ) vb gibi sadece öneri tabii
Özellikle sizin say2000i üzerine yapacağınız tüm çalışmalarınız benim favorimlerim arasındadır.
Emanetiniz yaradana

Başa Dön Sayfa başı
 Profile bak  

02 Tem 2010, 17:29

Re: En çok indirilen excel uygulamaları
Site Admin
Kullanıcı avatarı

Allah razı olsun sizin gibi değerli üyelerimizden. Bol bol dua alıyoruz. İnşallah hakediyoruz bunları. Ayrıca önerinizi biraz düşününce ben de daha mantıklı buldum istiklal kardeşim. Her uygulama için yeni bir konu açmak daha mantıklı. Üyelerimizin rahatça doğrudan yorum yapabilmelerine imkan sağlarız. İyi düşündünüz. Teşekkürler.

Üye ol yüklediğin dosyalar indirildikçe para kazan.

Başa Dön Sayfa başı
 Profile bak  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 3 ileti ] 

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ DST ]

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz